Vokalt logoVokalt logo

Driva-Eget.se

WebbdesignWebbutveckling

Uppdragsgivare

Driva Eget

1/4

Digitalisering av tidskrifter för småföretagare

Driva-Eget.se är Sveriges enda oberoende tidskrift för småföretagare och för de som funderar på att starta eget. Vi fick i uppdrag att designa och bygga om deras webbplats där ett ökat fokus på användarupplevelsen spelade en central roll.

En snabb och flexibel sida som anpassar sig efter dig som användare

För kunden var det viktigt att man som besökare får anpassat innehåll beroende på vilken typ av besökare man är. Detta löste vi genom en skräddarsydd adminpanel samt tredjepartstjänster som t.ex. Triggerbee. Vi implementerade även en betalvägg och en helt ny köpresa designades för premiumanvändare. Vi kombinerade designarbetet med en teknisk förstudie där vi undersökte vilka lösningar som bäst lämpade sig för att uppfylla projektets alla kriterier.

Är vi er nya digitalbyrå?

Det finns en djungel av byråer där ute och vi vet att det inte alltid är lätt att hitta den rätta. Låt oss ta ett möte och se om vi klickar?

Hej jag heter

Min e-post är

Jag behöver hjälp med

Skicka

Genom att skicka in mina uppgifter bekräftar jag att jag har läst och godkänner Vokalts personuppgiftspolicy.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vokalt använder kakor (“cookies”) på webbplatsen för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Genom att trycka OK samtycker till Vokalts användning av kakor i enlighet med denna ”Cookie Policy”.

OK