Vokalt logoVokalt logo

Humle Fonder

WebbdesignWebbutvecklingHosting & Support

Uppdragsgivare

Atle

1/3

Ny webbplats åt en fond med fokus på hållbara investeringar

Humle Fonder, en del av Atle, vill skapa rätt avkastning genom att investera i hållbara kvalitetsbolag som har kraften att leverera långsiktig tillväxt och bidra till samhällets positiva utveckling. I en bransch som generellt sett kanske upplevs som stel och tråkig valde Humle Fonder att gå sin egen väg. Vi fick uppdraget att designa och bygga deras nya webbplats med deras nya grafiska identitet.

En uppstickare som förtjänar att sticka ut

Vi kom in tidigt i designarbetet och fanns med under den process som ledde till ett helt nytt uttryck för Humle Fonder. Identitet och grafisk profil gjordes av Studio Robert Holmqvist och Mikael Friberg utifrån vilket vi sedan skapade designen för den nya webbplatsen. Vi utvecklade webbplatsen och kopplade på CMS:et Prismic. Idag tillhandahåller vi hosting och support och arbetar vidare med löpande vidareutveckling.

Vi är mycket stolta över vår nya hemsida till Humle Fonder som Vokalt har byggt. Utöver det snygga slutresultatet sköttes processen på ett professionellt sätt och projektet genomfördes på tid. Det har dessutom varit väldigt trevligt att jobba med Jacob och Erik.

Gustaf Ohlsson VD, Atle

Är vi er nya digitalbyrå?

Det finns en djungel av byråer där ute och vi vet att det inte alltid är lätt att hitta den rätta. Låt oss ta ett möte och se om vi klickar?

Hej jag heter

Min e-post är

Jag behöver hjälp med

Skicka

Genom att skicka in mina uppgifter bekräftar jag att jag har läst och godkänner Vokalts personuppgiftspolicy.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vokalt använder kakor (“cookies”) på webbplatsen för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Genom att trycka OK samtycker till Vokalts användning av kakor i enlighet med denna ”Cookie Policy”.

OK