Vokalt logoVokalt logo

Sircular

WebbdesignWebbutvecklingGrafisk design

Uppdragsgivare

Sircular

1/5

En digital mötesplats för investerare och företag

Sircular är en digital mötesplats där scale-up-bolag i behov investeringar eller kapitalanskaffning kan möta investerare i olika former. Som medlem i Sircular kan du dessutom ta del av mängder av erbjudanden som gör livet som företagare eller investerare lite lättare. Sircular gav oss i uppdrag att ta fram en grafisk profil samt designa och bygga både deras hemsida och plattform.

Design och utveckling från start till mål

Projektet inleddes med att ta fram en grafisk identitet och att bygga en hemsida för onboarding av investerare och företag. Hemsidan är byggd i WordPress. Därefter gjordes en teknisk förstudie, UI-design och utveckling av hela plattformen som ligger som en separat applikation.

Är vi er nya digitalbyrå?

Det finns en djungel av byråer där ute och vi vet att det inte alltid är lätt att hitta den rätta. Låt oss ta ett möte och se om vi klickar?

Hej jag heter

Min e-post är

Jag behöver hjälp med

Skicka

Genom att skicka in mina uppgifter bekräftar jag att jag har läst och godkänner Vokalts personuppgiftspolicy.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vokalt använder kakor (“cookies”) på webbplatsen för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Genom att trycka OK samtycker till Vokalts användning av kakor i enlighet med denna ”Cookie Policy”.

OK