Vokalt logoVokalt logo

Tegel & Hatt

WebbdesignWebbutveckling

Uppdragsgivare

Tegel & Hatt

1/3

Färgsprakande webbplats åt en färgsprakande designbyrå

Vi är glada att vi fick förtroendet att designa och bygga Tegel och Hatts nya webbplats. Vi fokuserade på att skapa en effektfull och sprakande upplevelse där deras färgstarka case fick ta ordentligt med plats.

Fokus på innehåll och upplevelse

Vi lät innehållet tala för sig självt när vi designade Tegel och Hatts nya webbplats. Varje case ska kunna upplevas både i bild och video. Genom att skapa mängder av olika block som fungerar med olika typer av innehåll gav vi kunden möjlighet att själva skapa dynamiska case-sidor med både gammalt och nytt material.

Vokalt levererar på flera plan; tidsmässigt, kvalitetsmässigt och strategiskt. De är lyhörda och lösningsorienterade vilket är extra viktigt för vår typ av verksamhet där kreativa idéer skall tas ned på jorden och förverkligas tekniskt. Vokalt har hjälpt oss med vår egen sajt och gemensamma kundprojekt. Vi är jättenöjda och ser fram emot ett långsiktigt samarbete.

Mats Hedman VD och delägare

Är vi er nya digitalbyrå?

Det finns en djungel av byråer där ute och vi vet att det inte alltid är lätt att hitta den rätta. Låt oss ta ett möte och se om vi klickar?

Hej jag heter

Min e-post är

Jag behöver hjälp med

Skicka

Genom att skicka in mina uppgifter bekräftar jag att jag har läst och godkänner Vokalts personuppgiftspolicy.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vokalt använder kakor (“cookies”) på webbplatsen för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Genom att trycka OK samtycker till Vokalts användning av kakor i enlighet med denna ”Cookie Policy”.

OK